Marjan van Herpen en Claudia Temperilli 

   CLUBHAUS ARCHITECTEN
   Eerste Atjehstraat 94
   1094KR Amsterdam
   post@CLBHS.eu

   Marjan van Herpen: 0031628785286
   Marjan@CLBHS.eu
   Claudia Temperilli: 0031624140179
  Claudia@CLBHS.eu


   kamer van koophandel nummer: 77729021
   lid van de BNA


Clubhaus Architecten staat voor een open samenleving waar iedereen zich welkom voelt. Als geëngageerde architecten verbeteren we de gebouwde omgeving en creëren gezonde gemeenschappen. We focussen ons op het overgangsgebied van openbare ruimte naar binnenruimte. We stellen vragen en geven antwoorden op hoe we nu en in de toekomst willen samenleven. We maken de schoonheid van het alledaagse zichtbaar.
We maken toegankelijke ruimtes, waar mensen willen en durven samenkomen. We willen dat mensen zich plekken toe-eigenen. In een zich inbreidende en open stad maken we gebouwen met publieke functies, tijdelijk en permanent; van de geborgenheid van een sauna tot het herbestemmen van een vliegveld. Wij ontwerpen samen die ruimte die je zelf niet had kunnen bedenken; een tentoonstellingsruimte, een school, een buurthuis, een zorgcentrum, een paviljoen, een bibliotheek, een werkgebouw, een woongebouw met collectieve onderdelen.
Wij initiëren onderzoek en gebruiken ontwerpend onderzoek voor de vragen die ons gesteld worden. We richten ons in beeld en taal op een nieuw repertoire voor een circulaire economie. We zijn een compact en toegewijd bureau en door ons lief en kundig netwerk kunnen we complexe projecten aan. We zijn moedig en zorgvuldig.


Wij bundelen onze krachten om belangwekkende projecten met vertrouwen aan te nemen. Samen hebben we gedegen kennis en een vrije ontwerpbenadering in huis. Realiteit en droom komen samen.

Claudia Temperilli  | architecten register nummer: 1.081015.023
(Amsterdam 1976) Claudia is afgestudeerd als Architect aan de Academie van Bouwkunst Amsterdam na een Bachelor Bouwtechniek aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze heeft bij gerenommeerde architectenbureaus gewerkt; bij VMX Architects waar ze werkte aan speciale projecten zoals de Ierse Kanselarij en Wier 2, en bij Arons en Gelauff, aan met name woningbouw projecten. Claudia werkt graag aan gecompliceerde opgaven en heeft het verlangen alle wensen in architectuur en techniek samen te laten komen. Daarbij heeft ze een voorliefde voor ecologie wat ze in haar afstudeerproject Hoofdkwartier Greenpeace International heeft laten zien

Marjan van Herpen | architecten register nummer: 1.160715.005
(Bergeijk 1972) Marjan is afgestudeerd als Architect aan de Academie van Bouwkunst Amsterdam na een Bachelor Ruimtelijk Ontwerpen aan de Gerrit Rietveld Academie Amsterdam, waar ze genomineerd is voor de Gerrit Rietveld Academieprijs toegepaste kunsten. Zij is sinds 1999 werkzaam als ontwerper: zelfstandig, in diverse samenwerkingsverbanden en als freelancer o.a. bij Joost Grootens, Tom Postma Design, Tom Frantzen et al., ANA en Fedlev. Voor verschillende projecten heeft zij subsidie ontvangen van de VAN EESTEREN-FLUCK & VAN LOHUIZEN STICHTING en het Stimuleringsfonds Creative Industrie.

Back to Top